Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Fontos, hogy elkapjuk a rajtot szombaton
2009-09-10 21:54:53
A férfi kézilabda NB II keleti-csoportjának nyitó fordulóját rendezik a hétvégén. A tavaly ezüstérmes egri együttes szombaton 18 órai kezdettel hazai pályán kezdi a bajnokságot, mégpedig a Salgótarján ellen. A szokásoktól eltérően nem a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban, hanem a Leányka úti csarnokban játszik csapatunk. Kékesi László csapata a nyáron is mindent megtett azért, hogy újra sikeres szezont tudjon majd produkálni. Lakatos Tamásék egy hetet töltöttek Balatonbogláron, ahol fantasztikus körülmények között tudtak dolgozni a keret tagjai. Nagyszerű hír az egri szimpatizánsoknak, hogy Makó Nándor személyében régi-új arccal erősített csapatunk. Rendkívül fontos lenne, hogy egy jó szezonkezdettel megadjuk az alaphangot a továbbiakra.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adws



Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel