Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Hevesen nehéz percekre számíthat az Eger
2009-08-28 10:00:53
Az NB III. Mátra-csoport 3. fordulójában az Egri FC az újonc Heves vendége lesz. a mieink a Balmazújváros elleni fontos hazai siker után várhatóan kiegyenlített kilencven perc elé néznek. Minden bajnokságban nehéz a fokozott bizonyítási vággyal küzdő újoncok ellen a bajnokság első szakaszában idegenben pályára lépni. A szombat délutáni (17.00) ellenfél Heves a játékoskerete alapján is feladhatja a leckét minden ellenfelének. A nyitányon 4-3-ra verték az Ózdot, majd Gyöngyösön szenvedtek 1-0-ás vereséget. Az Eger csapatában nem léphet még pályára a Bőcsről igazolt Siróczki Krisztián, valamint a sérült Áncsán Attila, viszont Romhányi Tamás már leülhet a kispadra. Várhatóan a balmazújvárosiakat legyőző kezdőcsapat veszi fel a harcot a Balázs Tihamér együttesével.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel