Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Autósport - Elmarad az éjszakai szlalom verseny
2009-08-27 13:34:26
Az Egri Rally Sport Egyesület augusztus 29-én 22 órától szerette volna megrendezni a IV. Egri Szlalom elnevezésű autós ügyességi versenyét a Tesco parkolójában. A verseny elmarad. A korábban nagy sikerrel megrendezett program sok versenyzőt és érdeklődőt vonzott a hipermarket parkolójába. A mostani kezdeményezésre már nem volt fogadókészség az autósok részéről. Mezei Tamás az ERSE elnöke, főszervező csalódottan nyilatkozott. - Az előzetesen meghirdetett augusztus 24-i nevezési határidőig nagyon kevesen jelentkeztek. A rendezési költségekhez képest nagyon kicsi volt az érdeklődés. Sajnos a gazdasági válság a fiatal, amatőr autóversenyzőket is elérte. Kénytelenek voltunk a kellemes nyáresti programot lemondani.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel