Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Meglepően jó egri játék az első tréningmeccsen
2009-08-21 19:19:49
Szeptember közepén már kezdődik az NBI-es női röplabdabajnokság, s javában készül az Agria RC Eger csapata is. A lányok augusztus eleje óta edzenek, az első három hét a fizikai alapozásé volt, a negyedik héten már előkerült a labda, s most az erőnlét mellett már egyre inkább a játékelemek gyakorlására helyezik a hangsúlyt.
A csapategység és a taktikai elemek finomítása érdekében két edzőmeccset is játszanak a mieink a Miskolc együttesével, az elsőt éppen pénteken bonyolították le a szomszédvárban és a tartalékosan felálló egri lányok kiválóan küzdve, 3-2-re legyőzték az extraligás házigazdát. Visszavágó jövő szerdán, Egerben.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel