Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Asztalitenisz - Török-siker Egerben
2009-08-09 23:09:50
Színvonalas versennyel vette kezdetét a pingpongidény a Kistályai úti asztalitenisz csarnokban. Bár augusztus első fele általában még az alapozás és a bajnoki szezonra való felkészülés időszaka, ezúttal a Tranzit-Tüzép Kupa jóvoltából egy remek verseny is gazdagította az asztaliteniszezők programját. A szombati viadalon 42 játékos állt asztalhoz az egri dr. Ruttkay Vilmos-játékcsarnokban. A felnőtt párosoknál néhány különleges duó is akadt: a Tranzit-Tüzép SC Eger első csapatának új igazolása, Kalácska Hajnalka először játszott együtt Szabó Györgyivel; mesterük, Salamon István a második csapat kiválóságával, Kovács Kingával nevezett; a Konszenzus együttesét képviselő Penderik Gábor pedig a Miskolcról érkező Bodnár József oldalán vette fel a küzdelmet.
Tovább...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel