Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Változások a HELASZ-nál, felmentették a VB elnökét
2009-07-22 22:45:35
Egészségi okok miatt felmentését kérte Hangonyi Géza a Heves Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségétől. A Verseny Bizottság vezetőjének kérelmét elfogadta a HELASZ elnöksége, amely Rozsnaki István VB alelnököt bízta meg, aki 2009. november 27.-ig a versenybizottsági feladatok elvégzéséért, a versenyügyek intézéséért valamint a versenyügyi tárgyalások lefolytatásáért lesz felelős Gyetvai Péter és Sasvári László társaságában. Régiónk focijának vezetése a napokban véglegesítette az augusztusban kezdődő új pontvadászatok csoportbeosztásait is. Örömteli, hogy nem lesz hiányos a megyei I. osztály mezőnye, hiszen a Tarnalelesz Meteor SE vállalja a magasabb szintű megmérettetést. A második vonal keleti-csoportjában 16, míg a nyugati régióban 18 csapat várja a rajtot. A megyei III. osztályban 14 együttes lesz érdekelt.
Részletek, határozatok itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel