Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Teli motivációval az újabb egri kölcsönjátékos
2009-06-29 19:57:28
Ahogyan arról beszámoltunk, visszatér Egerbe a korábban ifiként bajnoki címet nyerő, majd Pécsre kölcsönadott két tehetség, Kovács Gábor és Jakab Dániel. A ZF-Eger csapata azonban egy újabb fiatal bajnokot indít egyéves kiküldetésre Szolnokra, mégpedig a gólerős balkezest, Petrovai Mártont. A felnőtt vízilabdásoknál viszonylag kevés lehetőséghez jutó sportoló feladata adott: játsszon és fejlődjön minél többet a bajnoki mezőny második felébe tartozó főiskolás csapatnál. Ehhez jók a feltételek, a szolnokiaknál erős szakmai stáb dolgozik, s az egriek hétről hétre figyelik majd Petrovai Marci teljesítményét. A július 14-én 20. évét betöltő fiatal titán a kölcsönadásról és terveiről beszélt az AgriaSportnak.
Interjúnk itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel