Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – Nyugaton a helyzet változatlan!?
2009-04-17 21:29:54
Ami az NBI/B-s playoffban az idegenbeli meccsek időpontját illeti, már a Veszprémi Egyetemmel is voltak kisebb vitái az EKF-HÉSZ-EGER csapatának, de a Bonyhád együttesével fokozottan nehéz, sőt nem is sikerült eddig dűlőre jutni. A dunántúliakkal ebből a szempontból meggyűlt a baja a Salgótarjánnak is, a Bonyhád ragaszkodott egyetlen időponthoz, a Wamsler a szövetséghez fordult, de észrevételét elutasították. Hasonló sorsra juthat az egri alakulat is, történt tudniillik, hogy a nyugati alakulat az április 24-i, péntek esti rendezést sulykolja –állítólag kibékíthetetlenül. Az edzőjüket mellékállásban foglalkoztató egrieknek ez semmiképpen nem jó.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel