Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Presztízsmeccs vár az SHS Egerre
2009-04-17 17:32:29
A férfi kézilabda NB II keleti-csoportjának 22. fordulójának megyei rangadóját játssza vasárnap az SHS Eger SE csapata. A hétvégén nem rendeznek fordulót a bajnokságban, így a két csapat közös megegyezéssel előre hozta az utolsó forduló mérkőzését. Az egri csapat a Dabason szerzett győzelem után továbbra is dobogón maradtak. Érdekesség, hogy a legnagyobb bajnokaspiráns Cegléd már lejátszotta a Gyömrő elleni rangadóját, ahol óriási meglepetésre a vendég gyömrőiek nyertek egy góllal. Ez egyben azt is jelenti, hogy a bajnokság végjátéka nyílt lesz. Persze ahhoz az egrieknek minden papírforma meccset hozniuk kell, így a Füzesabony elleni vasárnapi párharcot is. A megyei rangadót a hét utolsó napján 17 órától kezdik a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel