Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Úszás - Kassán az egri szeniorok - Rüll öt aranyat gyűjtött
2009-04-15 08:53:07
Az Egri Szenior Úszóklub négy, az Integra Agria egy versenyzője vett rész az elmúlt hétvégén a nyílt Szlovák szenior úszóbajnokságon. Hat ország 40 klubja vetélkedett egymással, ahol 10 arany, 5 ezüst és 6 bronzérmet nyertek az egri fiúk. Rüll Gusztáv bizonyult a legeredményesebb versenyzőnek a korosztályában, aki egymaga 5 aranyérmet szerzett. Ki kell emelni Bencsura Zoltánt is az Integra Agria SE paraolimpikon versenyzőjét, akinek minden versenyzését hatalmas taps fogadta. A 25-29-es kategóriában rajtkőre álló Zoli Európa bajnoki felkészülésébe remekül illenek a szenior versenyek, megtörve az edzések monotóniáját. Jól szerepeltek az egri váltók, a Fodor, Jelencsik, Kovács, Rüll négyes megnyerte a vegyes váltót és a harmadik helyen végzett a gyorsúszásban.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel