Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda - Magabiztos siker Dabason
2009-04-11 22:28:19
Kitűnő játékkal szerzett rendkívül értékes pontokat az SHS Eger SE férfi kézilabda csapata. Az NB II keleti-csoportjának szombati összecsapásán a mieink idegenben 34-27 arányban verték a Dabas II. együttesét. Kékesi László gárdája két sikertelenül megvívott rangadóval a háta mögött utazott a pest megyei városba. Előzetesen nem számíthattak könnyű ütközetre az egriek, márcsak azért sem, mert az eredménykényszer a vállukon volt, valamint két húzóemberüket Lakatos Tamást és Lukács Csabát is nélkülözniük kellett. Tovább nehezítette helyzetünket, hogy Varjú Péter az első félidő végén fejsérülést szenvedett, így a folytatásban ő sem állt rendelkezésre. A fiúk nagyszerűen oldották meg feladatukat. Végig vezettek, uralták az összecsapást. Csapatként nagyon jól muzsikált ezen a délutánon az Eger, ami biztató a folytatást illetően.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel