Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Úszás - Az Integra Agria SE nyerte a Termál kupát Tiszakécskén
2009-04-10 12:08:19
Az Integra Agria Sportegyesület a Tiszakécskei Úszószakosztály meghívására vett részt a második alkalommal kiírt Termál kupán. A 8 egyesület, 190 sportolója részvételével zajló rendezvény remek lehetőséget biztosított Pohl Anette és Bundics Ildikó edzőknek, hogy a már „rutinos” versenyzők mellett elindulhassanak az újoncok, illetve a legkisebbek is. A 25 méteres medencében szép eredmények születtek, hiszen az országos korosztályos ranglistán elfoglalt helyezéseknek megfelelően a fiatal úszók magabiztos versenyzéssel hozták a tőlük elvárt dobogós helyezéseket és remek időeredményeket. A 20 fős egri gárda 10 arany, 8 ezüst és 5 bronzéremmel elnyerte a Termál kupát - tájékoztatta portálunkat Kripkó Zoltán az Integra Agria SE elnöke.
Eredmények itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel