Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Autósport – Dicséretet kapott konstruktőrétől az egri Vas Zoltán
2009-04-07 06:47:16
Összetettben a 13., az N4-es kategóriában pedig 8. helyet szerezte meg a hétvégén rendezett VI. Start Auto Eger Rally-n az egri pilóta, Vas Zoltán. Álma a kategóriában az első hat hely valamelyike volt, de összességében a verseny után pozitív hangulatban tekintett vissza az elért eredményekre. A Prevent 2001 ASC versenyzője jól ment a Subaru Impreza WRX-szel, az első gyorsaságin (Egerszalók és Verpelét között) autózott a legkevésbé jó időt, ezután azonban egyre javult a tempó, a vasárnapi versenynap vége felé már az első 15-ön belüli teljesítményre volt képes. Egész hétvégén műszaki gonddal küszködött, s bár nem volt idejük a magyar terepekre beállítani az autót, mégis sikerült jól mennie.
Bővebben interjúval itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel