Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Szombati megyei eredmények
2009-04-04 20:40:08
Szoros eredmények születtek a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság szombati találkozóin. A listavezető Heves 2-1-re győzte le idegenben, a félidőben még vezető Verpelétet. Bélapátfalván, Füzesabonyban és Nagyrédén egyetlen találat döntött a házigazdák javára. Az Andornaktálya – Novaj összecsapáson megosztoztak a pontokon a mérkőző felek. A játéknap legnagyobb arányú sikerét a Lőrinci aratta, amely 2-0-ra verte a Kiskörét. A megyei második vonal nyugati régiójában továbbra is szenved az őszi bajnok Vámosgyörk. Botlását kihasználta a Zagyvaszántó, amely egy góllal verte a Herédet. Keleten ezúttal sem hibázott a Maklár és a Markaz. Kisebb meglepetésre Egerszólátról hozta el a pontokat az Egerbakta.
Az eredmények megtekinthetők itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel