Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda - Négy között az egriek a MEFOB-ban
2009-04-01 01:50:41
Magabiztos győzelmet aratott kedden az egyetemi-főiskolai bajnokság negyeddöntőjében az egri Eszterházy Károly Főiskola csapata. A hazai pályán játszó fiatalok Máté Balázs és Klepej Roland vezérletével 113-53-ra megverték a Veszprémi Egyetem csapatát. Le kell szögezzük, hogy a vendégek egyáltalán nem azzal az együttessel érkeztek, amely az NBI/B legjobb nyolc csapata között ütközik majd az EKF-HÉSZ-EGER-rel, ez amolyan szimpla egyetemi csapat volt. Ennek megfelelően is alakult a meccs: az első 10 percben sikerült 15 pontos előnyt kiharcolni, amit félidőre már 20 pontig hízlaltak az Ughy nélkül kiálló egri főiskolások. A győzelem nem volt kérdéses.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel