Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Érik a Honvéd-Eger elődöntő - Szívós vezeti a góllövőlistát
2009-03-31 11:12:22
A hétvégi kettős fordulóban tisztult a kép: minden valószínűség szerint Vasas-Ferencváros és Domino-Eger elődöntőkre kerül sor a Vodafone férfi ob I-ben. Három forduló van hátra az alapszakaszból. A góllövőlistát Szívós Márton vezeti, a legjobb egri Varga Zsolt. A TEVA-Vasas-Plaket gárdája megalkuvás nélkül tudta le a két igen kemény meccsét, s immáron matematikailag is bebiztosította alapszakasz-elsőségét: győzött a Domino uszodájában is – nem könnyen, az utolsó negyedben fordítva –, majd vasárnap simán megverte a Ferencvárost is. Ez utóbbi siker egyben azt is jelenti, hogy az Eger hosszú idő után újra a népligetiek elé került a tabellán, azaz elkerülni látszik azt, amitől sokáig tartottak Hevesben, vagyis hogy 0-6-ról induljanak a Vasassal szemben. A jelenlegi állás szerint ez a sors most a Fradinak jut.
Bővebben és a góllövőlista


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel