Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Folytatás Lakatos Tamás nélkül
2009-03-31 08:43:24
Érzékeny veszteség érte az SHS Eger SE férfi kézilabda csapatát a legutóbbi bajnoki mérkőzésen. A Gyömrő ellen hazai pályán elveszített rangadó nagy részét egyik legjobbja nélkül volt kénytelen lejátszani az egri alakulat. Lakatos Tamás (képünkön) sérülést szenvedett. Az átlövőnek orsócsont-repedése van, a kezén közel egy centis elváltozás tapasztalható. A kézilabdázó pénteken megy kontrollra, ott dől el, hogy milyen gipszet kap sérült végtagjára. Az első orvosi vélemények szerint Lakatos Tamásnak ha szerencséje van, akkor a bajnokság vége felé visszatérhet a pályára. Kiválása azért fájó különösen, mert az SHS Eger SE legeredményesebb játékosát kénytelen nélkülözni a szezon hátralévő részében. Egy dobogóért harcoló csapat esetében nagy érvágásról van szó.
Részletek és interjú itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel