Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Vasárnap esti 8-20-as gyors
2009-03-29 20:48:28
A Vasas a papírformának megfelelően legyőzte az FTC-t, és ezzel a zöld-fehérek az alapszakasz 4. helyezése felé tettek egy lépést. Az egrieknek megnyílt az út a dobogóra. Az OSC elleni találkozó előtt az UTE jól tartotta magát a Honvéd ellen, kevés hiányzott a pontszerzéshez. Végül egy góllal nyert a Honvéd. Az OSC ellen nagy odafigyeléssel kezdtek a mieink. Ezúttal Decker, Varga, Hárai nem szerepelt. Szécsi lehúzta a rolót, az első negyedben már 5-0-ra vezettünk. A hazaiak 8-0-után szépítettek. Gerendás György vezetőedző ismét lehetőséget adott a fiataloknak, akik bátran pólóztak. Valics a 3. negyedtől váltotta a Szécsit. Biros Péter igazi vezéregyéniségként négy gólt is szerzett, Binder bombái is megakadtak a hálóban, Bárányt is nehezen tartották a hazai védők. Erdélyi lőtte a 20. egri gólt.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel