Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Szolnokon nyertek az ifik és a serdülők
2009-03-26 11:27:06
Az országos utánpótlás bajnokságban a fiúk is elkezdték a tavaszi szereplésüket. Az alapszakasz hátralévő fordulóiban minden gárda igyekszik a lehető legjobb pozíciót megszerezni. Az egriek Szolnokon mérkőztek a házigazdákkal. Az ifjúságiak folytatták menetelésüket, magabiztos sikerrel tértek haza. Tóth Kálmán edző nélkülözte a betegséggel bajlódó Valics Bence kapust, de jó védekezéssel így sem forgott veszélyben a győzelem. A serdülők érékes győzelemmel rukkoltak ki. Wolf Dávid edző elégedett volt a csapat teljesítményével. A gyermek csapat egy könnyen nyerhető meccsen szenvedett fájó vereséget. Gyulavári Zoltán edző tanítványai főként a mérkőzés zárószakaszában követtek el kapitális hibákat.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel