Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Autósport - Magyar-szlovák nyitófutam az Eger-rali
2009-03-24 11:10:49
Tíz nap múlva rendezik meg a magyar bajnokság nyitófutamát az Eger Ralit. Április 3-5. között immár hatodik alkalommal gyűlik össze Egerben a Magyar Országos Rallye Bajnokság és a Szlovák Rallye Bajnokság - népes mezőnye és közönsége. Az előző évek sikeres versenyei után, idén is egy izgalmas és látványos pillanatokat tartogató versennyel sikerül kezdődik az idei rallye-s évad. Az adminisztratív és a technikai átvétel a Kemény Ferenc Sportcsarnok küzdőterén zajlik idén is. Péntek reggel 6-7 óra között a Historic Bajnokság mezőnyével kezdődik a program, majd a Rallye2 Bajnokság versenyzői követik, majd 10 órától a rallye első osztály versenyzői érkeznek, fordított sorrendben a legmagasabb rajtszámú autótól visszafelé haladva. Az élmezőnyre kb fél öttől kerül majd sor. A rali I. osztályban 143 autó (10 WRC) nevezett.
Bővebben és nevezési lista itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel