Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Nyeretlenek maradtunk
2009-03-21 19:28:19
11-10 arányban kikapott a Komjádi uszodában a TEVA-VasasPlaket vendégeként a ZF-Eger. Az Euroliga „D”csoportjának utolsó fordulójában sokáig komoly esélye volt a győzelem megszerzésére együttesünknek. Parádés két negyed után engedtük feljönni a fővárosiakat, akik az utolsó felvonásban a mérkőzés folyamán először átvették a vezetést is. A végén már nem engedték kicsúszni kezükből a meccset Földi László edző tanítványai. A találkozó ugyan tétnélküli volt, ám az egrieknek nem lett volna szabad 9-5-ös előnyük birtokában kiengedniük. A kimenetel nem osztott-nem szorzott semmit, hiszen már korábban eldőlt, hogy a Vasas bejutott a sorozat legjobb nyolc csapata közé, míg a ZF-Eger búcsúzott a nemzetközi porondtól.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel