Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Kelemen Attila: ész nélkül játszottunk
2009-03-21 14:53:11
19-6 arányban vereséget szenvedett a Bitskey Uszodában szombaton délelőtt a címvédő és kupagyőztes Domino Honvéd ellen a ZF-Eger női vízilabdacsapata. Az egrieknél betegség miatt hiányzott Szeredi és Fekete, míg a túloldalon a válogatott alapembere, Valkay Ágnes nem ugrott vízbe. Lányainknak sajnos nem sikerült a Dunaújvárosi formát hozni, gyengén kezdtünk, Takács, Tóth és Kisteleki góljaival 4-0-ra ellépett a lendületesen játszó Domino. Első találatunkat a 7. percben Ziakova szerezte. A második negyedben kissé kontrolláltabb játékot hoztak a hazaiak, de a támadó térfélen továbbra is megremegett a kéz, nem sikerült tartani az előre megbeszélt taktikát, így félidőben már 7-2-re vezetett a bajnokcsapat.
Bővebben itt... Zagyi Tibor fotóriportja itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel