Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Sikeres matiné: újabb pólós palánták jelentkezhetnek edzésen
2009-03-20 13:26:52
Több mint 260 gyermek úszott és vízilabdázott a pénteken a Bitskey Uszodában megrendezett Kinder Sport Vízlabda Matinén. A gyerekek többek között labdára úszásban, kapura lövésben is összemérhették erejüket, ügyességüket. A rendezvényen Hegedűs Gábor, az Egri Önkormányzat sportügyekért felelős főtanácsosa elmondta: a játékos, vízisportokat népszerűsítő eseményt ezúttal egy külső támogató segítségével tartották meg, ez csaknem egyenes ágú folytatása az Eger Ünnepéről már jól ismert családi sportnapnak és a korábbi hasonló tömegrendezvényeknek. Most a legfiatalabbakat szólították meg, és a 260 fős létszám elég ahhoz, hogy sikeresnek mondjuk a rendezvényt.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel