Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – Kesernyés évkezdés Baján
2009-01-04 20:55:05
94-88 arányban szenvedett vereséget a Bajai Bácska FKE otthonában vasárnap délután az EKF-HÉSZ-EGER férfi kosárlabdacsapata. Nem volt rossz a játék, mégis érződött az ünnepek hatása, némi tompaság és zavartság – utóbbi főként a harmadik negyedben. Félidőig ugyanis fej-fej mellett haladtak a gárdák, 50-50-es állásnál fordultunk, s 59-53-nál még egri előnyt mutatott a kijelző. Ezután azonban öt percig nem tudtunk pontot szerezni, így elhúzott a dél-alföldi alakulat. Futottunk az eredmény után, de fordítani már nem sikerült. Közben arra törekedtek Ughy-ék, hogy hét pontnál ha törik, ha szakad, kevesebb legyen a differencia a felek között – ez épphogy, de végül összejött.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel