Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Jancsó Patrícia 8, Antal Dóra 5 gólt dobott (INTERJÚKKAL)
2008-12-17 16:47:00
Győzelemmel zárta az esztendőt a ZF-Eger OB I-es női csapata. A szerda déli matinén az utánpótlás válogatott (Héraklész ) ellen magabiztos 18-11-es sikert értek el Kelemen Attila edző tanítványai. A mieinknél kiemelkedő formában pólózott Jancsó Patrícia, aki nyolcszor talált be az ellenfél hálójába. Antal Dóra öt találata is dícséretes teljesítmény. A hazai kapuban az arcüreg gyulladással bajlódó Serfőző Krisztina védett. A mérkőzés második felében helyet kaptak a csapatban a fiatalabb generáció tagjai is. Merész András szövetségi kapitány elsősorban a két egri válogatott teljesítményével volt elégedett, a Héraklészban már több hibát tapasztalt. Az egriek a győzelemmel megerősítették az őszi 4. helyezésüket és ha a Magyar Kupa bronzot is figyelembe vesszük egészen jó idényt zártak.
Tudósításunk itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel