Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás - Kiütéses Volán siker
2006-10-05 11:11:19
A 19.-ik forduló mérkőzéseit rendezték a Városi Bajnokság másod osztályában. A játéknapon több rangadó jellegű összecsapást is játszottak. Magabiztosan diadalmaskodott az Agria Volán a Szabó-Car felett, míg a Nagy és Vincze KFT a Vitavin Kurdi Pékség ellen gyűjtötte be a 3 pontot. A vártnál szorosabb eredményt hozott az első és az utolsó helyezett csatája, melyből a Vis Maior került ki győztesen. Az eredmények: Agria Volán - Szabó-Car 5-0, Nagy és Vincze KFT - Vitavin-Kurdi Pékség 2-1, Vis Maior - Uaz-Gaz 2-1, Leoni Oroszlánok - Dorner 6-5, Bosch Eger - Medimetál 4-4 és Konstrukt-Toptherm - Lovas Étterem 2-0.
Képek a Volán meccséről ITT.

TABELLA
1. VIS MAIOR, 40 pont
2. AGRIA VOLÁN ZRT., 37 pont
3. NAGY ÉS VINCZE KFT, 35 pont Teljes tabella ITT.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel