Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Sakk – Szabó győzött, egri bronzérem az Agria Fesztiválon
2008-07-27 16:00:04
Vasárnap kora délután befejeződött a Pozsonyi úti Kereskedelmi Iskolában rendezett Agria Sakkfesztivál. A hagyományos nemzetközi viadalon nyolcvan nagymester küzdött a helyezésekért hét fordulón keresztül. A végső siker nagy izgalmak közepette dőlt el. A szombati utolsó előtti kört követően még több sakkozó is bizakodott az arany megszerzésében. Az élmezőnyben lévők vasárnap szinte kivétel nélkül egymás ellenfelei voltak, így nagy volt izgalom és a tét. A hajrá Szabó Zsolt Józsefnek sikerült a legjobban. A Budapesti Vasas versenyzője Flumbort András legyőzésével biztosította be első helyét. Az ezüstérem a nagykanizsai Galyas Miklós birtokába került, míg a dobogó harmadik fokára az egri Mészáros András állhatott. A HMÖ SE sakkozója révén hosszú idő után került ismét érem hazai induló nyakába.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel