Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Belecsaptak a lecsoba
2008-07-23 16:18:59
Második hete készül a soron következő bajnokságra a ZF Eger női vízilabda csapata. A lányok Kelemen Attila edző irányításával megszokott környezetükben, a Bárány uszodában gyűjtik az erőt. Az elmúlt héten városunkban tartózkodott egy kanadai együttes, ők segítettek ráhangolódni a hosszú munkára. Hétfőtől a mieink belecsaptak a lecsóba. Hat héten keresztül, napi két foglalkozáson vesznek részt a játékosok. A feszített tempóban három fiatal pólós igazoltan nem vesz részt, bár róluk sem lehet azt mondani, hogy unatkoznának manapság. Antal Dóra és Szabó Yvett a Győrött esedékes ifjúsági EB-re hangol a korosztályos válogatottal, míg Pócsi Bianka junior nemzeti csapatunkkal készül a szeptemberi krétai kontinensvetélkedésre. A többiek szorgalmasan gyakorolnak itthon. Kelemen Attila örömmel újságolta portálunknak, hogy együtt marad a tehetséges gárda, sőt erősítés is érkezhet.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel