Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Balszerencsés negyedik hellyel búcsúztak
2008-07-15 17:34:54
A közelmúltban Olaszországban lépett pályára az Egri FC U19-es korosztályú labdarúgó csapata. A Berecz Csaba és Pádár Béla edzők által irányított együttesnek a Cesenaticoban rendezett nemzetközi viadal jelentette az utolsó közös programot, amolyan búcsúfellépésnek is nevezhettük a tíz gárdát felvonultató megmérettetést. A szervezők 2X5-ös csoportokra osztották a résztvevőket. Az egri fiatalok valamennyi ellenfelüket – köztük a későbbi első helyezett belga Etterbeket - legyőzték, így csoportgyőztesként várhatták az eldöntőt. Ezt követően a szerencse elpártolt fiainktól, hiszen a fináléba kerülésért büntetőkkel maradtak alul német riválisukkal szemben, és a bronzmeccsen a címvédő francia Bastia ellen is „hirtelen halál” döntött sajnos nem a mi javunkra. Együttesünk gyakorlatilag veretlenül, a legtöbb gólt szerezve zárt az itáliai viadalon, mégis érem nélkül tértek haza.
Részletek és eredmények itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel