Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Sapics a gólkirály, Biros 6. a góllövőlistán
2008-07-15 10:46:06
Az újonc Montenegró győzelme szolgáltatta a viadal legnagyobb meglepetését, míg a nőknél a címvédő Oroszország győzelme a Világliga-siker után papírformának mondható. A góllövőlista élén csakúgy mint két éve, ezúttal is Alekszandar Sapic és Ekaterina Pantyulina végzett. Az Aréna cég az Eb előtt 5 eurót ajánlott fel minden egyes gól után a UNICEF gyermekeket segítő kampányának, és miután a férfiaknál 735, a női mezőnyben pedig 338 találat született, több mint ötezer euróval lett gazdagabb az alapítvány. A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy az Eb hivatalos honlapjának két hét alatt kilencmillió látogatója volt. A szervezők adatai szerint a helyszínen 15 ezer ember látta a mérkőzéseket, a férfi-mérkőzések közül a magyar-spanyol csoportmeccs vonzotta a legtöbb nézőt (2500 fő), míg a spanyol-orosz női döntőn 3000-en ültek a lelátón.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel