Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Vízműs zavar létszámfölényben
2008-06-10 11:09:52
Elszántan készültek a hétközi edzéseken a Vízmű SC játékosai. Győzni mentek a Bánki VSE elleni fővárosi mérkőzésre. Az elképzelés nem vált valóra. Sokadik alkalommal kiegyenlített csatában alulmaradtak az egriek. A gyenge emberelőnyös mutató (12/4) egyértelműen a vereség fő okaként jellemezhető. A hazaiak végig vezettek, félidőben 7-4-re elhúztak. A fordulás után az 5 gólig jutó Wolf Dávid révén sikerült felzárkózni, de a többszöri felzárkózési lehetőség kihasználatlanul maradt. Az utolsó fordulóban már bravúr kell az előrelépéshez. Az egriek Szombathelyre utaznak, de ha legyőzik a vasi Aligátorokat, még akkor sem biztos, hogy elkerülnek az osztályozós 15. helyről. Ehhez a rivális szenteseik hazai botlása is szükséges.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel