Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Teke - Vincze Zoltán Zalából a Népligetbe jutott
2008-05-04 21:32:05
A jövő hétvégén az FTC népligeti tekecsarnokában akár országos bajnoki címet is szerezhet Vincze Zoltán a Bélapátfalva SKHE kiváló játékosa. A vasárnapi zalaegerszegi Országos Vidékbajnokságon 40 játékos lépett a gurítódeszkára. Közülük 18 juthatott tovább az országos páros, egyéni és összetett fináléba. Az észak-kelet magyarországi régióból egyedül Vincze Zoltánnak sikerült a bravúr 575 fás eredménnyel a 14. helyen lépett tovább. Tősi Pál 557 fája mindössze héttel volt kevesebb mint a 18. helyen végzett játékosnak. Az exbélapátiak közül a Szolnokon játszó Bóta Ervin 585, Molnár László 584 fával kvalifikálta helyét a döntőben. A 18 vidéki játékoshoz csatlakozik a 6 fővárosi, valamint a 12 válogatott kerettag tekés.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel