Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Teke - Vincze Zoltán Zalából a Népligetbe jutott
2008-05-04 21:32:05
A jövő hétvégén az FTC népligeti tekecsarnokában akár országos bajnoki címet is szerezhet Vincze Zoltán a Bélapátfalva SKHE kiváló játékosa. A vasárnapi zalaegerszegi Országos Vidékbajnokságon 40 játékos lépett a gurítódeszkára. Közülük 18 juthatott tovább az országos páros, egyéni és összetett fináléba. Az észak-kelet magyarországi régióból egyedül Vincze Zoltánnak sikerült a bravúr 575 fás eredménnyel a 14. helyen lépett tovább. Tősi Pál 557 fája mindössze héttel volt kevesebb mint a 18. helyen végzett játékosnak. Az exbélapátiak közül a Szolnokon játszó Bóta Ervin 585, Molnár László 584 fával kvalifikálta helyét a döntőben. A 18 vidéki játékoshoz csatlakozik a 6 fővárosi, valamint a 12 válogatott kerettag tekés.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel