Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda - Győzelemmel zárták az alapszakaszt
2008-04-27 16:22:36
A várakozásoknak megfelelően könnyed játékot produkálva gyűjtötte be Dabason a két pontot a Szabóker-Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB II-es ligabajnokság közép-csoportjában együttesünkre tétnélküli meccs várt a sereghajtó otthonában. Az alapszakasz záró összecsapása 50 percig tartott. A lelkes, ám szerény képességű hazaiak szerették volna megszorongatni a csoportgyőztest, ám ez csak időnként sikerült nekik. A 3-0 arányú győzelem és a tizenötön belüli szettarányok hűen kifejezik a két csapat közötti különbséget. Sulyok István edző lányai legközelebb Szolnokon lépnek pályára, ahol a vasárnapitól jóval nehezebb feladatok várnak rájuk. Május másodikán és tizedikén már a feljutás lesz a tét.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel