Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Gólzáporos nyitány
2007-08-03 21:47:32
A serdülő korosztály számára immár három évtizede fontos felkészülési program a Ringelhann György emléktorna. A hajdani kiváló sportvezető emlékét ebben az évben is méltón ünnepli meg a Heves Megyei Úszó és Vízilabda Szövetség, valamint a Ringelhann és Halmos család. A Bárány-uszodában amerikai és kuvaiti együttesek révén nemzetközi a viadal. Sajnos a BVSC után az UTE sem érkezett meg, így 5 fiú és két leány csapat mérkőzik. A pénteki nyitónapon elsőként a ZF-Eger I. 16-6-ra legyőzte az amerikai csapatot. Az idősebb játékosokat is felvonultató kuvaitiak Vidumansky László edző irányításával 15-14-re verték a ZF-Eger II.őt. A Kecskemét 10-9-re nyert az USA ellen. Versenyen kívül az egri fiúk 17-4-re győztek az amerikai hölgyek ellen. Folytatás szombaton és vasárnap a Bárány-uszodában.
Eredmények itt...Képek az Eger - USA mérkőzésről itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel