Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás - Sorsolás, csoportbeosztás
2007-07-20 14:58:39
Elkészült az V. Focival a Gyermekekért elnevezésű jótékony célú kispályás labdarúgó torna sorsolása, csoportbeosztása. Eszerint a július 28 és 29-i viadalon 26 csoportot alakítottak ki a szervezők a férfi együttesek részére, akik a Skoda Autó Gál Kupáért játszák találkozóikat. A hölgyek körmeccseket vívnak majd az Émász serlegért. Mint arról korábban beszámoltunk rekord létszámú nevezés futott be a szervező bizottsághoz. Általában kvartettek jellemzik a rendezvényt, de hat esetben öt gárda alkotja a csoportokat. A találkozókat kivétel nélkül a Felsővárosi Sporttelep műfüves pályáin bonyolítják le. A csoportokon belül szombaton egész nap és vasárnap délelőtt is csatáznak a továbbjutó helyekért a résztvevők. Az egyenes kieséses küzdelem 29-én vasárnap 11 óra 10 perctől veszi kezdetét.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel