Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Mestermunka Nyíradonyban
2015-03-14 22:24:49
Visszavágott az ősszel elszenvedett hazai vereségért a Nyíradony VVTK-nak az Eszterházy KFSC női kézilabda csapata az NB I/B-ben. A keleti-csoport 19. fordulójában helyosztóra utazott a főiskolás egri csapat, hiszen a Nyíradony a negyedik, míg az EKFSC az ötödik helyről kezdte a párharcot. A találkozót végül 25-23 arányban nyerték meg Hegedűs Tibor edző tanítványai. Kiegyenlített küzdelem jellemezte a találkozót, egyenrangú felek mérkőztek meg. Az elért siker nagyon értékes, hiszen így helyet cserélt egymással a két gárda a bajnoki táblázaton, a mieink jobb gólarányuknak köszönhetően kerültek riválisuk elé. Ugyancsak a malmunkra hajtotta a vizet, hogy a Kispest vereséget szenvedett a Vasas otthonában, így őket is leszakítottuk három ponttal. A tavaszi veretlenség megőrzésére a következő játéknapon (március 28) jó lehetőség nyílik, hiszen az egriek az alsóházból fogadnak ellenfelet.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel