Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Asztalitenisz - Bari, Pálosi Tóth, Nagy: hibátlanul
2015-03-09 23:39:54
Jól szerepeltek az Egri Áfész SC-Városi Sportiskola csapatai. Az elmúlt hétvégén csak a férfi csapatoknak volt bajnoki fordulójuk. A listavezető NB I-es együttes 15:3-ra verte a jó erőkből álló Jászkun Volánt. A nagy különbségű sikerhez képest lényegesen nagyobb küzdelem volt az egyes mérkőzéseken. Bari Csaba és Pálosi Balázs minden egyes és páros meccsen győztesen hagyta el az asztalt. NB II-es fiúk magabiztos győzelmet arattak a Vác ellen., Ehhez nagyban hozzájárult, hogy Tóth Gergő és Nagy Ádám az utóbbi két fordulón veretlen maradt, mind egyéniben, mind párosban. A megyei bajnokságban szereplő együttes 11:7-re alulmaradt Vámosgyörkön.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel