Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Érhet-e egri Final Six részvételt Budapest győzelme?
2015-03-09 13:47:31
2016-ban és 2017-ben Budapest lesz a házigazdája a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjének. A Magyar Vízilabda Szövetség hírlevele szerint az Európai Úszó Szövetségben (LEN) gazdasági vezető szerepet is betöltő Gyárfás Tamás az elmúlt hét végén részt vett a szervezet döntéshozó testületének glasgow-i ülésén. Jövőre még valószínűleg a Margitszigeten rendezik a háromnapos döntőt, a 2017-es finálé viszont a Dagálynál épülő új komplexum avatóeseménye lesz a tervek szerint. Gyárfás Tamás kiemelte: hogy Kemény Dénessel, a vízilabda szövetség elnökével még néhány részletet egyeztetni kell, de ezek jórészt formai kérdések, a lényeg, hogy egy újabb nagyszerű sportdiplomáciai sikert arattunk. Egy kérdés joggal vetődik fel az egri szurkolóiban. A ZF-Eger csapata automatikus résztvevője lesz a Final Six-nek?
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel