Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Megyei labdarúgás – Vasárnapi eredmények
2015-03-08 18:13:49
Mindössze két mérkőzést rendeztek vasárnap megyénk labdarúgó bajnokságaiban. A második vonalban szombaton teljes kört bonyolítottak le, így a hét utolsó napján már csak a regionális élvonal maradt érdekelt. Az alacsonyabb osztályokban (megye III., megye IV) csak később indul a pontgyártás. A Nagyréde után az őszi második helyezett Heréd is vereséggel kezdte a tavaszt. Gömöri Ottó fiait a Pétervására győzte le vendégként 3-1-re. A "Péterke" Nagy Ádám korai találatával szerezte meg a vezetést. A támadó a második félidő derekán növelte az előnyt. Berki Tamás a 73. percben szépített, azonban nem sokkal később Keszte Bálint bevitte a kegyelemdöfést. Győzelmével Pádár Béla legénysége feljött a harmadik helyre. A Gyöngyöshalász és a Detk nem bírt egymással. Sportszerű, küzdelmes találkozójuk gólnélküli döntetlennel zárult.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel