Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Tíz góllal legyőztük a Debrecent
2015-03-06 15:25:47
Gólokban gazdag összecsapást hozott a péntek délben megrendezett Debreceni VSE – ZF-Eger bajnoki mérkőzés. Az OB I. 21. fordulójának találkozóját a Bitskey Uszodában bonyolították le, mivel a debreceniek otthonában karbantartási munkálatok zajlanak. A ZF-Eger zsúfolt hazai és nemzetközi programja miatt nem volt lehetőség a meccs halasztására, ezért inkább a cívis klub lemondott megszokott környezetéről. A nem éppen közönségbarát kezdési időpont miatt családias hangulatban lejátszott mérkőzésen nem unatkoztak a jelenlévők. Összesen harminc gól született, melynek kétharmadát szerezte a Mitrovicsot, Angyalt és Erdélyit pihentető kéksapkás egriek. Nehézkes kezdés után egyre inkább magára talált a címvédő, amely elől tetszés szerint érte el találatait, ám egyúttal hátul is olykor hézagosnak bizonyult. Lényeg a három pont megszerzésén volt, kétkapus edzésnek tökéletesen megfelelt a mérkőzés.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel