Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Leküzdöttük a Radnicskit
2015-03-04 20:13:03
Rendkívül értékes három pontot szerzett a ZF-Eger férfi vízilabda csapata a Bajnokok Ligájában. A hatodik csoportkörben a legutóbbi kiírás ezüstérmese a szerb Radnicski Kragujevác látogatott Egerbe. Mindegy mi áron, de győzni kellett együttesünknek ahhoz, hogy versenyben maradjon a továbbjutásért. A találkozó minden pillanatában érezni lehetett a feszültséget a feleken. Nem volt látványos a meccs, a vízben azonban hatalmas küzdelem zajlott. Mindkét gárda elsősorban védekezésben jeleskedett. A hátsó alakzatok érdeme, hogy az utolsó felvonásra 3-3-as állásnál úsztak ki a felek. A negyedik negyedben megtáltosodtak a csapatok támadásban is, több találat született a záró nyolc perc alatt, mint az azt megelőző huszonnégyben. A gólpárbajból jól jött ki az Eger, vezetett háromszor is kettővel, azonban a három pontnak csak a végső dudaszó pillanatában örülhettünk csak. A vége gigászi 7-6 lett.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adws



Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel