Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Ökölvívás – Döntetlent értek el a Harcosok otthonában
2015-03-03 17:41:06
A napokban megkezdte a csapattalálkozók sorát az Észak-Magyarországi Ökölvívó Régió válogatottja. A Nyugat-Dunántúli Régió kérésének eleget téve, körzetünk versenyzői Kőszegre utaztak megmérkőzni a Harcosok csapatával. A nyolc mérkőzésből álló találkozó igazságos döntetlennel zárult. A szokásosan magas nívót osztrák versenyzők emelték, feladva a leckét minden ellenfélnek. A csapattalálkozón mérkőzők közül győzelmet aratott Tóth Dávid, Kisgergely Dániel, Csombor Vivien és Kiss Marietta. Külön örömteli, hogy utóbbi három öklöző egyaránt az Egri Városi Sportiskola kötelékéhez tartozik. Az EVSI további ökölvívói (Hajóka Richárd, Fehér Márió és Zámbó Ramóna) vereséget szenvedtek. Sajnos győzelmi esélyeinket csökkentett, hogy a Mezőkövesd két kiválósága Mizser Marcell és Balog Dezső különböző okok miatt az indulás előtti napon lemondta a szereplést. Az összecsapás 8-8-as eredménnyel zárult.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel