Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – A Szőnyi úton vendégeskednek lányaink
2015-03-02 17:50:17
Szerdán a hetedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a felsőház középső szakasza a női vízilabda bajnokságban. A ZF-Eger-EKF csapata eddig három pontot szorgoskodott össze a rájátszás hat mérkőzésén. Kelemen Attila vezetőedző tanítványai nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a legjobb honi csapatokkal kell megmérkőzniük három naponta. A jelenleg elfoglalt ötödik helyezés a realitást tükrözi, a négybe kerüléshez bravúrokra van szükség. Következő meccsünk is kiemelt fontosságú az elődöntőbe jutásért zajló küzdelemben. A BVSC-Zugló három ponttal előzi meg együttesünket, legutóbbi találkozásunk alkalmával pedig nagy szerencsével hagyta el győztesen a Bitskey Uszodát. A szerda késő esti (20 óra 15 perc a kezdési időpont) tehát mindkét számára nagy jelentőséggel bír, így minden bizonnyal izgalmas párharcot rendeznek a Szőnyi úti Laky Károly Uszodában.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel