Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda - NB I-et érő egri diadal
2015-03-01 19:52:18
Igazi férfimunka. Nagy lépés a bajnoki cím és az áhított feljutás felé. Az SBS Eger-Eszterházy SzSE 29-26 (17-13)-ra nyerte a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának rangadóját a Nyíregyháza ellenében. Nagyszerű hangulatban izgalmas, jó meccset láthatott az Eszterházy-csarnok 400 fős publikuma. A színvonalas találkozón az egriek végig kézben tartották a mérkőzést, a 2. félidő elején már 6-7 góllal vezettek, de végére feljöttek a vendégek. Az utolsó percekben is helyén volt az egriek szíve, parádés játékkal megtartották előnyüket és megszerezték a 2 pontot. Ezzel már 6 pont Szabó Péterék előnye a rivális nyírségiek előtt. Már bátran kijelenthetjük, története során első alkalommal NB I-be jut Rosta István irányította egri együttes.
Bővebben itt....


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel