Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Hét góllal verte a Vasast a ZF-Eger
2015-02-27 20:12:04
Előfordult már nem egyszer a történelemben, hogy egy nullával többet kellett írni a nézőszámhoz, amikor az Eger és a Vasas összecsapott a Bitskey Uszodában. Az angyalföldiek fénye sajnos az utóbbi években megkopott, egy-két hírmondó maradt csupán a kétezres évek sikercsapatából. Az Eger egyértelmű esélyesként szállt vízbe az E.ON OB I alapszakasz 20. fordulójának mérkőzésén, mindössze háromszáz szurkoló előtt. Jól kezdett a házigazda, amely tekintélyparancsoló előnyt harcolt ki az első nyolc percben. A folytatásban is a mieink domináltak, ügyeskedett olykor a Vasas, ám a nagyszünetre lényegében eldőlt a három pont sorsa. Fergeteges hazai produkcióról nem beszélhettünk fordulás után sem, de azért szép góloknak, magabiztos 12-5 arányú győzelemnek, és Biros Péter szép jubileumának - 400. hazai bajnokiján szerepelt az egri kapitány – is örülhetett a nagyérdemű.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel