Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Hét góllal verte a Vasast a ZF-Eger
2015-02-27 20:12:04
Előfordult már nem egyszer a történelemben, hogy egy nullával többet kellett írni a nézőszámhoz, amikor az Eger és a Vasas összecsapott a Bitskey Uszodában. Az angyalföldiek fénye sajnos az utóbbi években megkopott, egy-két hírmondó maradt csupán a kétezres évek sikercsapatából. Az Eger egyértelmű esélyesként szállt vízbe az E.ON OB I alapszakasz 20. fordulójának mérkőzésén, mindössze háromszáz szurkoló előtt. Jól kezdett a házigazda, amely tekintélyparancsoló előnyt harcolt ki az első nyolc percben. A folytatásban is a mieink domináltak, ügyeskedett olykor a Vasas, ám a nagyszünetre lényegében eldőlt a három pont sorsa. Fergeteges hazai produkcióról nem beszélhettünk fordulás után sem, de azért szép góloknak, magabiztos 12-5 arányú győzelemnek, és Biros Péter szép jubileumának - 400. hazai bajnokiján szerepelt az egri kapitány – is örülhetett a nagyérdemű.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel