Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - A negyedik negyed csapdája 2.
2015-02-26 09:54:38
Második idei mérkőzését is elvesztette az EKFSC OB I/B-s vízilabda csapata. Az elmúlt héten az ASI ellen megnyert meccset vesztettek el a főiskolások. A Szolnok II. otthonában ritkán láthatóan gólgazdag találkozón 17-14-re kapott ki Tóth Péter edző együttese. A 3. negyed végén 9-9-et mutatott az eredményjelző. A záró nyolc percben 13 gól született. Sajnos a szolnokiak szereztek nyolcat. A végére kiütközött, hogy az egrieknél betegségek miatt rövidebb volt a kispad. A végjátékban hiányzott a 26. percben kipontozódott Bánhidy Attila rutinja. Az EKFSC-ben Párkányi Ákos volt a legeredményesebb 5 góllal, a ZF-Eger OB I-es csapatában is bemutatkozott Biros Barnabás háromszor talált be. Tizennégy lőtt góllal ritkán kap ki pólós csapat.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel