Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Ökölvívás - Boxbál egri kitüntetésekkel
2015-02-23 12:24:32
Szombaton este a Magyar Ökölvívó Szövetség által szervezett hagyományos box bálon adták át kitüntetéseket, elismeréseket azoknak, akik a 2014-es évben kiemelkedően teljesítettek. Csötönyi Sándor, a MÖSZ elnöke a Magyar Ökölvívásért Díjban részesítette Kovács Gézát az Egri Városi Sportiskola igazgatóját . Dorkó Péter az Egri Városi Sportiskola vezető edzője lett az ÉV Edzője. Tanítványa, Könnyű Richárd a nanjingi ifjúsági olimpiai bronzérmese kapta az ÉV utánpótlás ökölvívója címet. A legjobb felnőtt versenyző a férfiaknál Bacskai Balázs, a hölgyeknél Kovács Mária lett. Csötönyi Sándor a bálon jelentette be, hogy idén is lesz Európa-bajnokság hazánkban, a szövetség a női ifjúsági és junior Európa-bajnokságot rendezheti meg.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel