Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Vereséggel zárták az alapszakaszt
2015-02-22 18:46:16
3-0 arányú vereséget szenvedett a VIKSZ-Agria RC Eger női röplabda csapata az NB II keleti-csoport, alapszakaszának utolsó fordulójában. A tavasszal még nyeretlen egri lányokat a Szegedi TE-EHÖK SE győzte le a Neumann Szakközépiskolában rendezett összecsapáson. Az élmezőnyhöz tartozó, ezáltal nagyobb esélyekkel rendelkező szegediek ellen mindent elkövettek a hazaiak, azonban a harmadik szettet leszámítva nem sikerült szorosabb eredményt elérni. A papírforma érvényesült, a vendégek elvitték a pontokat Egerből. A mieink szereplését hátráltatta, hogy sok kezdőjátékos hiányzott, elsősorban betegség miatt. Örömteli ugyanakkor, hogy két juniorkorú röplabdázó – Kormos Henrietta és Tolnai Enikő – is bemutatkozhatott a felnőttek között. Az alapszakasz befejezését követően a versenynaptár szerint március 8-án folytatódik a pontvadászat csapatunk részére.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel