Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Tesztelnek és felkészülnek a játékvezetők
2015-02-19 11:10:59
Fontos nap vár megyénk labdarúgó játékvezetőire szombaton. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság Kelemen Attila elnök által irányított testületének tagjai fizikai és szellemi felkészültségükről adhatnak számot Egerben. A zsúfolt program a regisztrációval kezdődik, majd a Leányka úti sportpálya kiváló állapotban lévő rekortán borításán kerül sor a fizikai felmérése. A 6x40 méteres sprint mellett 150 méteres iramfutások várnak a sporttársakra. Csak érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkezők kezdhetik el a fizikai tesztet. Több csoportban zajlik majd a munka, külön lesznek választva a keretek, így a futással párhuzamosan lesznek kitöltve a szabályismereti tesztek. Délután előadásokon, oktatáson kell megjelenniük a tagoknak. Kelemen Attila mellett Jenei Károly az MLSZ regionális igazgatója, valamint friss FIFA-asszisztens kerettag Bozó Zoltán veszi kezelésbe az elméket.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel