Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Halász nélkül is sima győzelem Törökszentmiklóson
2015-02-14 20:51:03
Magabiztosan győzött a 15. forduló szombati mérkőzésén az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata. Az NB I/B keleti-csoportjában Rosta István edző együttese idegenben 29-21 arányban múlta felül a Törökszentmiklóst. A mieink listavezetőhöz méltó produkcióval hozták el a két pontot, a korábbi önmagához képest az idén visszafogottabban teljesítő Arago otthonából. Az egrieknél nem léphetett pályára a betegséggel küszködő Halász Máté. Szerencsére a korábbi válogatott irányító hiányát megoldották a társak. Úgy kezdtünk, hogy a házigazdákban lehetőleg ne engedjük sokáig dolgozni a reményt. Látható volt a sebességdifferencia a felek között, ennek eredményeképpen pedig bő tíz perccel a kezdést követően öt góllal elhúztunk. Fordulás után is az SBS Eger-Eszterházy SzSE dominált. Az előny egyre csak nőtt. Még úgy is összejött a nagyarányú győzelem, hogy a különbség a hajrára befagyott.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel